Worcestershire saus

Worcestershire saus

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 porsjon

Składniki

  • løk, gul (ca. 120 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    2
  • cider eddik
    200 g
  • sirup
    150 g
  • sukkerbetemelasse
    40 g
  • Japansk soyasaus, type tamari
    60 g
  • allehånde, malt
    ½ ts
  • nellik, malt
    1 klype
  • kajennepepper
    3 klyper
  • havsalt
    ½ ts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 4419 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 2823 kJ / 672 kcal
Tłuszcz 1.5 g
Błonnik 4.77 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 153.35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie