Urządzenia i Akcesoria
Worcestershire saus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 porsjon
Składniki
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd2
-
cider eddik200 g
-
sirup150 g
-
sukkerbetemelasse40 g
-
Japansk soyasaus, type tamari60 g
-
allehånde, malt½ ts
-
nellik, malt1 klype
-
kajennepepper3 klyper
-
havsalt½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
4419 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
4.77 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
153.35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfri mat
94 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kokosnøttmelk
5 min
Mandelmelk
1 godz. 5 min
Tahini
Brak ocen
Majones uten egg
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolje
Brak ocen
Grunnleggende grønnsakskraft
Brak ocen
Cashew rømme
Brak ocen
Harissa
Brak ocen
Nøttesmør
10 min
Karamellisering 400-500 g løk
Brak ocen
Stekt grønnsaksblanding
Brak ocen