Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300 - 600
g fasole verde fideluță, proaspătă
lub 300 - 600 g fasole verde lată, proaspătă - 1500 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 100 gram
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Fasole verde rumenită ușor
25min
Tocăniță de vită cu cușcuș perlat, în stil oriental
40min
Salată Nicoise
1h 15min
Molè de fasole neagră (Chilli cu fasole neagră și ciocolată)
Brak ocen
Spaghetti din cartofi dulci cu pesto din verdețuri
40min
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 dk
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Orez cantonez
25min
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20min
Orez în stil asiatic, cu ouă și legume
35 dk