Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
300 - 600
g fasole verde fideluță, proaspătă
lub 300 - 600 g fasole verde lată, proaspătă - 1500 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 100 gram
- Kalorie
- 154 kJ / 37 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 2 mg
Alternatywne przepisy
Supă cremă de sparanghel
25min
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Brak ocen
Supă cremoasă de roșii
Brak ocen
Omletă cu pui în stil thailandez
50min
Supă de sparanghel verde, cu semințe de pin picante
Brak ocen
Medalioane de vițel sous-vide
Brak ocen
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Ras el Hanout
15min
Supă cremă de fetică, broccoli cu sos de măsline
45min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55 min
Cosmopolitan
5 min