Obraji de porc sous-vide

Obraji de porc sous-vide

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porții

Składniki

  • obraji de porc (80-100 g fiecare)
    8
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1500 - 1600 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • unt
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 133 mg
Białko 31 g
Kalorie 1751 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...