Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 obraji de porc (80-100 g fiecare)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1751 kJ / 418 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 133 mg
Alternatywne przepisy
Supă consistentă de fructe de mare
1 Std.
Pulpe de pui sous-vide
1 Std. 35 Min
Suc pentru digestie cu papaya
5min
Salată de caracatiță și cartofi
Brak ocen
Rulouri de vită pizzaiola
1 Std. 10 Min
Mini taco cu crevete și varză de frunze
Brak ocen
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Somon teriyaki sous-vide
Brak ocen
Mușchi de miel cu sos de piper roșu
Brak ocen
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Midii în sos picant de roșii
45 min
Cupe de salată cu creveți Cajun cu salsa de ananas
25 min