Urządzenia i Akcesoria
Obraji de porc sous-vide
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
4 porții
Składniki
-
obraji de porc (80-100 g fiecare)8
-
apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)1500 - 1600 g
-
1 linguriță rasă vitamina Czeamă de lămâie, proaspăt stoarsă30 g
-
unt1 lingură
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
133 mg
Białko
31 g
Kalorie
1751 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shake de fructe de pădure
20 min
Mic dejun paleo
30 min
Batoane de pește
Brak ocen
Cotlete de porc sous vide, cu portocale, rozmarin și sos de Porto cu cireșe
2 godz. 50 min
Felie de somon afumat
2 godz. 40 min
Brunch din Orientul Mijlociu
Brak ocen
Rulouri de miel cu scorțoneră și cartofi dulci
Brak ocen
Unt picant, cu condimente marocane
Brak ocen
Scoici prăjite cu piure de cartofi dulci
30 min
Mousse de ciocolată
3 godz. 20 min
Salată de varză cu curry
10 min
Somon în sos de ciuperci și smântână, cu cartofi
50 min