Pește slab sous-vide

Pește slab sous-vide

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții

Składniki

  • fileuri de pește, cu sau fără piele slab (ex. pește pescar sau merluciu) (200 g fiecare, 2 cm grosime)
    4
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1500 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 140 mg
Białko 36 g
Kalorie 636 kJ / 152 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...