Urządzenia i Akcesoria
Jólapavlova
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 skammtar
Składniki
Marengs
-
fínmalaður sykur225 g
-
eggjahvítur úr stórum eggjum, við stofuhita4
-
maísmjöl1 tsk
-
hvítvínsedik1 tsk
Hindberjasósa
-
hindber125 g
-
fínmalaður sykur50 g
-
sítrónusafi20 g
Þeyttur rjómi
-
rjómi (36% feitur)450 g
Samsetning
-
bláber100 g
-
granateplafræ50 g
-
hindber200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skammtur
Sód
55 mg
Białko
4 g
Kalorie
1638 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
23 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desember
29 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Súkkulaðibitakökur
50 min
Smákökur
Brak ocen
Svampbotn
1 godz. 50 min
Ostakaka
5 godz. 30 min
Eplakaka
1 godz.
Rabarbara-, appelsínu og möndlukaka
Brak ocen
Súkkulaði-briochebollur
Brak ocen
Mjólkursúkkulaði- og bananakaka
Brak ocen
Mjúk döðlukaka með valhnetum
1 godz. 10 min
Döðlukaka með karamellu
Brak ocen
Karamellu-, döðlu og valhnetukaka
Brak ocen
Sítrónukaka
Brak ocen