圣诞花环浆果蛋白饼

圣诞花环浆果蛋白饼

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 人份

Składniki

蛋白酥皮
  • 细砂糖
    225 克
  • 蛋白
    4 颗
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 白葡萄酒醋
    1 茶匙
覆盆子酱
  • 覆盆子
    125 克
  • 细砂糖
    50 克
  • 柠檬汁
    20 克
打发奶油
  • 稀奶油(含脂量30-40%)
    450 克
组合与装饰
  • 蓝莓
    100 克
  • 石榴籽
    50 克
  • 覆盆子
    200 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 55 mg
Białko 4 g
Kalorie 1638 kJ / 392 kcal
Tłuszcz 23 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...