Urządzenia i Akcesoria
Badem ve Yaban Mersinli Muffinler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 porsiyon
Składniki
-
soyulmuş badem260 g
-
Hindistan cevizi unu30 g
-
glütensiz kabartma tozu2 tk
-
tuz1 tutam
-
yumurta3
-
pudra şekeri60 g
-
süt herhangi bir çeşit120 g
-
zeytinyağı50 g
-
vanilya özü, doğal (opcjonalnie)1 ½ tk
-
yaban mersini, dondurulmuş125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Sód
93 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
884.9 kJ /
210.7 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glütensiz lezzetler
35 Przepisów
Turcja
Turcja
Może spodoba Ci się również...
Kakaolu Muffin
35 min
Glütensiz Pastacı Kreması
15 min
Fındık ve Badem Ezmeli Granola
40 min
Fındıklı Biscotti
1 godz. 30 min
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 godz.
Hurmalı Enerji Barları
1 godz. 10 min
Hindistan Cevizli Toplar
25 min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3 godz.
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24 godz. 10 min
Milföy Pastası
5 godz.
Hurmalı Yulaf Lapası
15 min
Keten Tohumlu Kraker
1 godz. 50 min