Urządzenia i Akcesoria
蜜桃白玉卷
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
8 人份
Składniki
蛋糕慕斯胚制作
-
蛋黄4 颗
-
细砂糖130 克
-
油50 克
-
牛奶28 克
-
低筋面粉 过筛60 克
-
蛋清4 颗
-
稀奶油280 克
-
吉利丁片 3片,泡冷水软化后沥干15 克
-
原味酸奶50 克
-
桃子 去皮去核,切小丁1 个
粉色糯米皮制作
-
糯米粉130 克
-
玉米淀粉40 克
-
细砂糖40 克
-
牛奶185 克
-
食用色素 选粉红色2 - 3 滴
-
水 蒸煮用600 克
-
黄油15 克
-
玉米淀粉适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
140.3 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2505.4 kJ /
599.4 kcal
Tłuszcz
45.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
40.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超人气美食
10 Przepisów
Chiny
Chiny