蜜桃白玉卷

蜜桃白玉卷

5.0 2 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz.
8 人份

Składniki

蛋糕慕斯胚制作
  • 蛋黄
    4 颗
  • 细砂糖
    130 克
  • 50 克
  • 牛奶
    28 克
  • 低筋面粉 过筛
    60 克
  • 蛋清
    4 颗
  • 稀奶油
    280 克
  • 吉利丁片 3片,泡冷水软化后沥干
    15 克
  • 原味酸奶
    50 克
  • 桃子 去皮去核,切小丁
    1 个
粉色糯米皮制作
  • 糯米粉
    130 克
  • 玉米淀粉
    40 克
  • 细砂糖
    40 克
  • 牛奶
    185 克
  • 食用色素 选粉红色
    2 - 3 滴
  • 蒸煮用
    600 克
  • 黄油
    15 克
  • 玉米淀粉
    适量

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 140.3 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 2505.4 kJ / 599.4 kcal
Tłuszcz 45.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 40.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...