Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 400 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 40 g de azúcar refinada
- 15 g de extracto de vainilla natural
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 10719 kJ / 2552 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 92 g
- Tłuszcz
- 333 g
- Tłuszcz nasycony
- 156 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 590 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas
50min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30min
Claras batidas
5 Min
Los alfajorcitos de mi abue
1h 45min
Puré de papa
50min
Dulce de leche
1 Std. 10 Min
La Pavlova despeinada
4h
El mejor key lime pie TM6
2h
Crema batida
10 Min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Alfajores Argentinos
1 Std. 10 Min
Crema batida rápida
5 Min