Urządzenia i Akcesoria
燕麦松饼配栗子泥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 片
Składniki
-
燕麦碎片150 克
-
去壳熟栗子肉80 克
-
牛奶300 克
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
糖10 克
-
泡打粉5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 10 片
Sód
746.3 mg
Białko
41.1 g
Kalorie
4259 kJ /
1019 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
175.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻盈甜品
30 Przepisów
Chiny
Chiny