Urządzenia i Akcesoria
Choklad- och hasselnötskräm
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 burk
Składniki
-
hasselnötter60 g
-
socker60 g
-
vaniljsocker, hemmagjort (se tips)1 tsk
-
kakaopulver10 - 20 g
-
mjölk90 g
-
mjölkchoklad i bitar170 g
-
60 g solrosoljajordnötsolja (opcjonalnie)60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 burk
Białko
32 g
Kalorie
9214 kJ /
2201 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
167 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bärcurd
Brak ocen
Äppelmarmelad
Brak ocen
Rabarber- och jordgubbssylt
30 min
Kolasås
1 godz. 30 min
Saltkolaglass
14 godz.
Karamelliserad rödlökschutney
24 godz.
Lemon curd
Brak ocen
Jordgubbssylt
1 godz. 5 min
Jordgubbssylt
Brak ocen
Jordgubbssylt
Brak ocen
Jordgubbssylt
Brak ocen