Urządzenia i Akcesoria
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porzioni
Składniki
-
60 g di orzo perlato
-
60 g di albicocche secche, denocciolate
-
2 fichi, secchi
-
15 g di zenzero fresco pelato
-
1 pizzico di sale
-
1600 g di acqua
-
1 - 2 limoni a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
154 kJ /
37 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Salsa alle arachidi
10 min
Ravioli fritti con ripieno di carne di manzo
Brak ocen
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Gelato al miele
Brak ocen
Gamberi in agrodolce
1 godz. 15 min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Involtini estivi
30 min
Pancakes dolci o salati
Brak ocen
Polenta ticinese
45 min
Polenta con ragù di funghi
45 min