Urządzenia i Akcesoria
Aqua d'orzo con albicocca e zenzero
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porzioni
Składniki
-
60 g di orzo perlato
-
60 g di albicocche secche, denocciolate
-
2 fichi, secchi
-
15 g di zenzero fresco pelato
-
1 pizzico di sale
-
1600 g di acqua
-
1 - 2 limoni a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
154 kJ /
37 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Crostata di formaggio Gruviera
50 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Gratin dauphinois
50 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 min
Crêpes
1 godz. 20 min
Papet vaudois
55 min
Knöpfli
50 min
Magdalenas
1 godz.
Involtini estivi
30 min
Spiedini di tacchino
1 godz.
Salsa french dressing
20 min