Urządzenia i Akcesoria
Mustáros-kapros szósz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
350 g
Składniki
-
repceolaj200 g
-
kapor, friss csak a levelek10 - 15 g
-
kristálycukor ízlés szerint20 - 30 g
-
fehér borecet20 g
-
citromlé20 g
-
dijoni mustár vagy más közepesen csípős mustár25 g
-
édes mustár30 g
-
tojás sárgája1
-
só½ tk
-
feketebors, őrölt¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alap szakácskönyv
133 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Olívás kence
5 min
Indiai mustár
15 min
Rozmaringos vörösáfonya chutney
45 min
Spenótos articsókás fokhagymás kenyér
Brak ocen
Kenyérszósz
Brak ocen
Obatzter (kenhető sajt)
10 min
Gombás mártás
20 min
Gombás pástétom
Brak ocen
Chili zselé
Brak ocen
Édesburgonya frittata korianderes chili szósszal
1 godz. 35 min
Taramasalata (Ikrasaláta)
Brak ocen
Ikrasaláta
Brak ocen