Urządzenia i Akcesoria
Csicseriborsó leves spenóttal
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 adag
Składniki
-
spenót levél, friss durvára aprítva300 g
-
csicseriborsó, szárított100 g
-
víz800 g
-
só1 tk
-
hagyma darabolva (3 cm)200 g
-
extraszűz olívaolaj30 g
-
sárgarépa darabolva (3 cm)250 g
-
fokhagyma gerezd3
-
fehér répa (opcjonalnie) darabolva (3 cm)100 g
-
feketebors, őrölt1 csipet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adag
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alap szakácskönyv
133 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Fűszeres marokkói lencseleves
40 min
Borscht (orosz céklaleves)
50 min
Paradicsom-Mangó Leves
40 min
Arany cékla gazpacho
Brak ocen
Paradicsomleves és grillezett sajtos szendvicsek
40 min
Almaleves curryval, paszternákkal
30 min
Revithia (csicseriborsó leves)
24 godz. 40 min
Avgolemono (tojásos-citromos húsleves)
1 godz. 15 min
Lencseleves brokkolival
30 min
Sütőtök krémleves
35 min
Kínai tojásos tésztás leves vegyes gombával
35 min
Tavaszi zöldségleves zöldfűszeres kockákkal
40 min