Urządzenia i Akcesoria
咸焦糖酥饼
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
36 块
Składniki
黄油饼底
-
糖65 克
-
面粉200 克
-
黄油 切成块170 克
盐焦糖和组装
-
细砂糖250 克
-
水1030 克
-
黄油 切块100 克
-
柠檬汁 (见要诀)1 茶匙
-
稀奶油80 克
-
盐¼ - ½ 茶匙
-
黑巧克力 切小块200 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
1 g
Kalorie
624 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜一刻
10 Przepisów
Chiny
Chiny