Fersk pastadeig

Fersk pastadeig

5.0 2 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porsjoner

Składniki

  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    200 g
  • egg (53-63 g per)
    2
  • "extra virgin" oliven olje
    1 spiseskje
  • vann
  • salt

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 9 g
Kalorie 1049 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie