泰式椰汁米糕

泰式椰汁米糕

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
12 个

Składniki

香兰叶盒子
  • 香兰叶
    12 条
底料
  • 380 克
  • 细砂糖
    125 克
  • 粘米粉
    35 克
  • 椰子香精
    ½ 茶匙
  • 去壳熟栗子肉
    100 克
椰子淋面
  • 椰浆
    360 克
  • 粘米粉
    25 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 201.1 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 613.8 kJ / 146.8 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...