Urządzenia i Akcesoria
泰式椰汁米糕
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
12 个
Składniki
香兰叶盒子
-
香兰叶12 条
底料
-
水380 克
-
细砂糖125 克
-
粘米粉35 克
-
椰子香精½ 茶匙
-
去壳熟栗子肉100 克
椰子淋面
-
椰浆360 克
-
粘米粉25 克
-
盐1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
201.1 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
613.8 kJ /
146.8 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny