Urządzenia i Akcesoria
Letní ovocný moučník s chantilly krémem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 porcí
Składniki
Ovocný moučník
-
600 gramů jahod napůl
-
300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. borůvek, ostružin atd.)
-
250 gramů malin
-
380 gramů hnědého cukru, světlého
-
10 - 15 plátků bílého chleba, toastového bez kůrky, na čtverečky a trojúhelníky (cca 400 gramů)
Chantilly krém
-
400 gramů smetany ke šlehání 40 % tuku, chlazené
-
5 - 8 kapek citrónové šťávy dle chuti
-
1 polévková lžíce moučkového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
2150.4 kJ /
512 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Letní bobule
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
RAW jablečný koláč s agarem
1 godz. 10 min
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50 min
Čokoládová Šarlotka
6 godz. 20 min
Minicupcaky á la citrónový meringue páj
1 godz. 10 min
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Brak ocen
Mandlovo-vanilkový dort
2 godz.
Velikonoční holubička s mandlemi
1 godz.
Mandlové RAW brownies
2 godz. 5 min
Vánoční cupcaky
45 min
Karamelové pralinky s lískovými oříšky
4 godz. 55 min
Čokoládové mini cheesecaky (bez lepku)
2 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min