Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ovocný moučník
- 600 gramů jahod, napůl
- 300 gramů různého bobulového ovoce, čerstvého (např. borůvek, ostružin atd.)
- 250 gramů malin
- 380 gramů hnědého cukru, světlého
- 10 - 15 plátků bílého chleba, toastového, bez kůrky, na čtverečky a trojúhelníky (cca 400 gramů)
Chantilly krém
- 400 gramů smetany ke šlehání, 40 % tuku, chlazené
- 5 - 8 kapek citrónové šťávy, dle chuti
- 1 polévková lžíce moučkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2150.4 kJ / 512 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 77 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes soufflé
1h
Saské tvarohové vdolečky
3 Std.
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10min
Velikonoční bezé koláč
2 Std.
Čokoládový dortík
12 Std. 15 Min
Mandlovo-pistáciový puding
1h 20min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Brak ocen
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 Min
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1h 15min
Filloas (španělské palačinky)
1h
Kuře alla cacciatora
50min
Cantuccini di Prato
1h