Urządzenia i Akcesoria
炒三丁浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切1×1厘米的丁250 克
-
蛋清20 克
-
白胡椒粉2 小撮
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
料酒5 克
-
油60 克
-
姜2 片
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
茭白 切1×1厘米丁100 克
-
笋 切1×1厘米丁100 克
-
毛豆60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1863 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
2749 kJ /
657 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny