蟹粉豆浆豆腐浇头

蟹粉豆浆豆腐浇头

3.7 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 3 颗
  • 豆浆
    155 克
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 640 克
  • 去皮切块
    20 克
  • 30 克
  • 蟹粉
    100 克
  • 料酒
    5 克
  • 1 小撮
  • 1 茶匙
  • 生抽 (约3克)
    ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2831.2 mg
Białko 19.4 g
Kalorie 2155 kJ / 515 kcal
Tłuszcz 28.1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 45.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...