Urządzenia i Akcesoria
蟹粉豆浆豆腐浇头
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
蛋3 颗
-
豆浆155 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
水640 克
-
姜 去皮切块20 克
-
油30 克
-
蟹粉100 克
-
料酒5 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
生抽 (约3克)½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
醋10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2831.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
45.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常盖浇饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny