Urządzenia i Akcesoria
意大利香炸乳酪卷
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
10 人份
Składniki
意大利卷饼
-
低筋面粉140 克
-
黄油 切块10 克
-
蛋2 颗
-
细砂糖20 克
-
盐1 小撮
-
玛莎拉葡萄酒30 克
-
面粉 适量,作手粉用
-
油炸油 适量
里考塔乳酪馅心
-
糖渍橙皮20 克
-
里考塔乳酪150 克
-
糖粉50 克
-
开心果果仁碎 适量
-
食用花 装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
37.5 mg
Białko
3 g
Kalorie
622.5 kJ /
148.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
意大利风味
10 Przepisów
Chiny
Chiny