香蕉意式奶冻

香蕉意式奶冻

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 11 godz. 45 min
6 人份

Składniki

香蕉奶冻
  • 香蕉 去皮切块
    125 克
  • 30 克
  • 牛奶
    200 克
  • 吉利丁片 冷水泡软沥干
    1 片
香蕉奶油
  • 香蕉 去皮切块
    80 克
  • 柠檬皮屑
    1 茶匙
  • 稀奶油
    90 克
  • 细砂糖
    5 克
白巧克力慕斯
  • 牛奶
    125 克
  • 稀奶油
    200 克
  • 蛋黄
    2 颗
  • 40 克
  • 白巧克力 切块
    145 克
  • 吉利丁片 冷水泡软沥干
    2 片
  • 马斯卡彭乳酪(mascarpone)
    145 克
组合
  • 巧克力曲奇饼干 切条状,适量
  • 食用花 装饰用
  • 草莓果酱 装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 190.7 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 3310.3 kJ / 790.8 kcal
Tłuszcz 63.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 26.4 g
Węglowodany 42.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...