米布丁配覆盆子浆

米布丁配覆盆子浆

4.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
10 人份

Składniki

覆盆子浆
  • 覆盆子
    130 克
    130 克 冷冻覆盆子
  • 75 克
  • 柠檬汁
    1 汤匙
米布丁
  • 100 克
  • 短粳米
    60 克
  • 柠檬皮 只取黄色部分
    2 - 3 条
  • 牛奶
    600 克
  • 1 颗
  • 蛋黄
    1 颗
沙巴翁
  • 1 颗
  • 蛋黄
    2 颗
  • 糖粉
    50 克
  • 利口酒,任何类型
    10 克
  • 樱桃 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.9 g
Kalorie 1051 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...