Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchendip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
9 Portionen
Składniki
-
Katenschinkenwürfel100 g
-
Magerquark250 g
-
Saure Sahne50 g
-
Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen2
-
Estragon, getrocknet¼ TL
-
Majoran, getrocknet¼ TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Worcester-Sauce½ TL
-
Honig1 TL
-
Salz1 Prise
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
282 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 5/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Hüttenschmaus
5 min
Radieschen-Dip
10 min
Schinkenaufstrich
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Schinkencreme-Mousse
1 godz. 15 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Hirten-Aufstrich
10 min
Zwiebelbutter
10 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min