Flammkuchendip

Flammkuchendip

3.6 170 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
9 Portionen

Składniki

  • Katenschinkenwürfel
    100 g
  • Magerquark
    250 g
  • Saure Sahne
    50 g
  • Frühlingszwiebeln (ca. 35 g), in dünnen Ringen
    2
  • Estragon, getrocknet
    ¼ TL
  • Majoran, getrocknet
    ¼ TL
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
  • Worcester-Sauce
    ½ TL
  • Honig
    1 TL
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 7 g
Kalorie 282 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...