Magdalenas chocolate
TM31 TM5 TM6

Magdalenas chocolate

4.5 (286 ocen)

Składniki

  • ½ naranja de zumo con piel
  • 4 huevos
  • 200 g de azúcar (y un poco más para espolvorear)
  • 200 g de aceite de girasol
  • 160 g de harina de repostería
  • 60 g de cacao puro en polvo
  • 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
  • 1 pellizco de sal

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
536 kJ / 128 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy