
Urządzenia i Akcesoria
Dado di pesce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di gamberi crudi freschi300 g
-
di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)200 g
-
di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)200 g
-
di sale grosso150 g
-
di vino bianco30 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate2 rametti
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
497 kcal /
2079 kJ
Białko
87.1 g
Tłuszcz
14.9 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria