Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 87.1 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meringhe dell'Emmental
2h 15min
Crema spalmabile alle melanzane
20 min.
Crostata alle mele
1h
Sciroppo dolce al limone e zenzero
55 min.
Insalata di couscous
50 min.
Gelato alla vaniglia
12 Std.
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Brak ocen
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 min.
Salsiccia con lenticchie e verdure
1h
Preimpasto per pane
24h 30min
Risotto ai funghi porcini con brie
35min
Polenta con ragù di funghi
45 min.