Urządzenia i Akcesoria
Dado di pesce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
300 g di gamberi crudi freschi
-
200 g di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
-
150 g di sale grosso
-
30 g di vino bianco
-
2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
87.1 g
Kalorie
2079 kJ /
497 kcal
Tłuszcz
14.9 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pesto alla genovese
20 min
Pesto alla genovese
10 min
Cipolle tritate
Brak ocen
Torta frangipane
1 godz. 25 min
Pure Sunrise
Brak ocen
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Pasta choux
2 godz.
Besciamella
15 min
Semifreddo nocciolato
8 godz. 20 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Knöpfli
50 min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9 godz. 15 min