Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di gamberi crudi freschi
- 200 g di filetto di merluzzo, senza pelle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di filetti di branzino a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di sale grosso
- 30 g di vino bianco
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 87.1 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mele con zabaione al sidro
40min
Crostata alle mele
1 Std.
Brodo vegetale in pasta vegano
1 Std.
Risotto con spinaci ed asparagi
40min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Brak ocen
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Salsa olandese
Brak ocen
Carciofi alla romana
50 min
Quark alle erbe aromatiche
10 min
Carciofi alla romana
50 min
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Zuppa di miso, frutti di mare al sake e contorno di riso
1h 5min