Urządzenia i Akcesoria
Gekruide kersenbrioche-krans
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 sneetjes
Składniki
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
12 g
Kalorie
2169 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Papaya'péro
30 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Kerst stol
2 godz. 20 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Dille en feta flatbread
1 godz. 20 min
Pitabrood
2 godz.