
Urządzenia i Akcesoria
Gekruide kersenbrioche-krans
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 sneetjes
Składniki
Brioche
-
suiker40 g
-
volle melk330 g
-
verse gist verkruimeld of 3 tl droge gist30 g
-
boter in stukken80 g
-
zout1 tl
-
broodbloem650 g
-
ei1
Vulling
-
suiker130 g
-
gemalen nootmuskaat¾ tl
-
gemalen kardemom½ tl
-
kaneelstokjes2
-
steranijsjes2
-
kruidnagels3
-
broodbloem om te bestuiven
-
gedroogde veenbessen en extra als garnering100 g
-
kersen ontpit, , en extra als garnering250 g
-
amandelvlokken100 g
-
boter gesmolten, om te kleuren20 g
-
poedersuiker om te bestuiven
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Kalorie
516 kcal /
2169 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
79 g
Błonnik
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Feesttafel
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks