
Urządzenia i Akcesoria
Geleia de tâmaras com vinho do Porto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
1000 g
Składniki
-
água800 g
-
maçã reineta c/ casca e caroços, cortada em pedaços400 g
-
pera c/ casca e caroços, cortada em pedaços300 g
-
tâmaras100 g
-
pau de canela1
-
limão (casca, só a parte amarela)½
-
açúcar700 g
-
pectina em pó30 g
-
vinho do Porto30 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
352 kcal /
1472.8 kJ
Białko
0.7 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
88.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
16.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Novembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia