Urządzenia i Akcesoria
Mandel-Joghurt-Brot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 Scheiben
Składniki
-
Mandeln200 g
-
Eier3
-
Joghurt, 1,5% Fett150 g
-
Natron1 TL
-
Salz1 TL
-
Haferkleie (siehe Tipp)100 g
-
Leinsamen50 g
-
Sesam100 g
-
Kürbiskerne50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
6 g
Kalorie
634 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Thermomix®
36 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Low Carb Zucchini-Brot
1 Std. 30 Min
Erythrit-Schoko-Aufstrich
5 Min
Mandelriegel
1 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
2 Std. 30 Min
Möhren-Curry-Brot
1 Std. 30 Min
Nussbrot
55 Min
Quark-Mandel-Brötchen
1 Std. 15 Min
Low-Carb-Brötchen
1 Std.
Low Carb Nussbrötchen
1 Std. 30 Min
Quark-Eiweißbrot
1 Std.
Dinkel-Quark-Brötchen
45 Min
Low Carb Nuss-Brot
1 Std. 30 Min