Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů mléka
- 20 gramů čerstvého droždí
- 90 gramů třtinového cukru
- 350 gramů hladké mouky, plus na vysypání formy
- 2 vejce
- 2 špetky soli
- 70 gramů másla, měkkého, na kousky, plus na vymazání
- 170 gramů kyselých jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1 polévková lžíce vanilkového cukru
- ½ polévkové lžíce kukuřičného škrobu
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- ¼ čajové lžičky mleté skořice
- ¼ čajové lžičky mletého kardamomu
- 1 špetka mletého muškátového oříšku
- 1 skořice, celá
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2h
Kroupy se žampióny
55 dk
Škvarkoví šneci se zelím
1h 5min
Ořechové řezy (Haselsskuchen)
1h 15min
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1h 30min
Muffiny s vaječným likérem
45min
Sambal Oelek
15 min
Pekanový dort
1h 30min
Mandlový drobenkový koláč s citrónovým krémem
55 dk
Mandlové sušenky
35 dk
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1h 50min
Cukr jablko-skořice
5 Min