Urządzenia i Akcesoria
酸奶蒸蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 个
Składniki
-
蛋4 颗
-
细砂糖50 克
-
原味酸奶150 克
-
色拉油20 克
-
低筋面粉 过筛100 克
-
水 蒸煮用350 克
-
水果 装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
35.5 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
470.7 kJ /
112.6 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
不一样的经典
10 Przepisów
Chiny
Chiny