Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı

Frambuaz Soslu Kinoalı Tatlı

5.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porsiyon

Składniki

Frambuaz sosu
  • frambuaz
    300 g
    300 g dondurulmuş frambuaz, çözdürülmüş
  • şeker damak tadına göre
    100 - 150 g
  • limon suyu
    30 g
  • tereyağı yağlamak için
Kinoalı tatlı
  • taze sıkılmış portakal suyu (4-5 portakal)
    300 g
  • Hindistan cevizi sütü taze veya konserve
    300 g
  • çekirdeksiz hurma
    50 g
  • toz tarçın damak tadına göre
    ½ tk
    ¼ - ½ tk toz kakule
  • kinoa
    160 g
  • vanilya çubuğu
    ½
    ½ tk doğal vanilya özü
  • muz olgun (yakl. 100 g), dilimlenmiş
    1
  • su
    500 g
  • karışık orman meyveleri
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 6 g
Kalorie 1599 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...