草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕

草莓莓果巧克力夏洛特蛋糕

5.0 2 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
8 人份

Składniki

果酱糖浆
  • 草莓果酱
    100 克
  • 50 克
  • 朗姆酒
    50 克
巧克力慕斯
  • 鱼胶片 (约15克)
    3 片
  • 90 克
  • 黑巧克力,70%可可含量 切块
    220 克
  • 无盐黄油
    40 克
  • 牛奶
    120 克
  • 蛋黄
    4 颗
  • 蛋白
    4 颗
  • 1 小撮
组合和装饰
  • 手指饼干
    24 块
  • 草莓 整颗或对半切
    300 克
  • 新鲜混合莓果
    100 克
  • 新鲜薄荷
    10 片

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.8 g
Kalorie 1888 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 59.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...