Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de pulpa de maracuyá descongelada y con sus pepas
- 400 g de leche condensada
- 400 g de crema de leche con un mínimo de 30% de materia grasa, muy fría
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1445 kJ / 345 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Paté de palta
4h 25min
Postre de coco
2 godz. 45 min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15 min.
Pie de limón
3u. 15min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Manjarate
3 Std. 40 Min
Queque clásico
1h 20min
Pastelera de choclo
1h
Sopaipillas chilenas
45min