Urządzenia i Akcesoria
枫叶核桃派
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 人份
Składniki
派皮
-
无盐黄油 适量,涂抹用
-
糖50 克
-
无盐黄油 室温软化,切块100 克
-
面粉185 克
-
蛋½ 个
-
盐1 小撮
核桃馅心
-
核桃仁250 克
-
无盐黄油25 克
-
枫叶糖浆140 克
-
糖35 克
-
朗姆酒10 克
-
蛋2 颗
组合
-
糖粉 装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.5 g
Kalorie
1577.8 kJ /
377.1 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
法式甜品
10 Przepisów
Chiny
Chiny