枫叶核桃派

枫叶核桃派

5.0 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 人份

Składniki

派皮
  • 无盐黄油 适量,涂抹用
  • 50 克
  • 无盐黄油 室温软化,切块
    100 克
  • 面粉
    185 克
  • ½ 个
  • 1 小撮
核桃馅心
  • 核桃仁
    250 克
  • 无盐黄油
    25 克
  • 枫叶糖浆
    140 克
  • 35 克
  • 朗姆酒
    10 克
  • 2 颗
组合
  • 糖粉 装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.5 g
Kalorie 1577.8 kJ / 377.1 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 31.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...