Urządzenia i Akcesoria
豌豆牛奶桃山皮月饼
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 5 godz.
32 个
Składniki
牛奶桃山皮
-
白芸豆 提前1天泡发250 克
-
水 蒸煮用1000
-
奶粉50 克
-
黄油70 克
-
糖100 克
-
麦芽糖150 克
豌豆内馅
-
冷冻豌豆 解冻600 克
-
小苏打½ 茶匙
-
水800 克
-
黄油100 克
-
糖150 克
制作
-
黄油 涂抹用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
3.1 g
Kalorie
580.7 kJ /
138.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五彩月饼
9 Przepisów
Chiny
Chiny