豌豆牛奶桃山皮月饼

豌豆牛奶桃山皮月饼

4.0 1 rating
Przygotowanie 1 godz. 10 min
Czas całkowity 5 godz.
32 个

Składniki

牛奶桃山皮
  • 白芸豆 提前1天泡发
    250 克
  • 蒸煮用
    1000
  • 奶粉
    50 克
  • 黄油
    70 克
  • 100 克
  • 麦芽糖
    150 克
豌豆内馅
  • 冷冻豌豆 解冻
    600 克
  • 小苏打
    ½ 茶匙
  • 800 克
  • 黄油
    100 克
  • 150 克
制作
  • 黄油 涂抹用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 3.1 g
Kalorie 580.7 kJ / 138.8 kcal
Tłuszcz 5.8 g
Błonnik 1.9 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...