Urządzenia i Akcesoria
紫薯汤圆配芒果奶酱
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
水680 克
-
紫薯 去皮切块250 克
-
糯米粉200 克
-
紫薯粉30 克
-
水 煮汤圆用,适量
-
芒果 去皮去核切块200 克
-
稀奶油200 克
-
糖粉50 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.4 g
Kalorie
1663.2 kJ /
397.5 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
76.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
创意汤圆
10 Przepisów
Chiny
Chiny