蛋黄红豆汤圆

蛋黄红豆汤圆

5.0 1 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 糯米粉
    200 克
  • 110 克
  • 蛋黄 约4颗蛋的蛋黄
    50 克
  • 红豆沙
    200 - 250 克
  • 煮汤圆用,适量

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9.9 g
Kalorie 1580.5 kJ / 377.8 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 73.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...