Urządzenia i Akcesoria
Schnelle Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl75 g
-
Sonnenblumenöl75 g
-
Knoblauchzehen2
-
1 Brötchen, altbacken, in StückenWeißbrot, altbacken in Stücken50 g
-
Milch150 g
-
Zitrone unbehandelt, Saft ausgepresst, Schale abgerieben½
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Zucker1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
1681 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ein Herz für Reste
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Paprika-Dip
50 min
Safran-Aioli
40 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Kräuter Aioli ohne Ei
20 min
Aioli, klassisch
10 min
Brötchen auf die Schnelle
30 min
Radieschen-Dip
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Kräuterbutter
10 min
Ciabatta
3 godz. 45 min