Urządzenia i Akcesoria
Grøntsagsfond
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
-
parmesanost (opcjonalnie) skåret i mindre stykker (3 cm)50 g
-
bladselleri skåret i mindre stykker200 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker250 g
-
løg skåret i halve100 g
-
tomater skåret i mindre stykker100 g
-
courgetter skåret i mindre stykker150 g
-
fed hvidløg1
-
champignoner, friske50 g
-
laurbærblad, tørret (opcjonalnie)1
-
blandede krydderurter, friske (fx basilikum, salvie, rosmarin), kun bladene6 kviste
-
persille, frisk4 kviste
-
salt, grov120 g
-
30 g vandhvidvin, tør30 g
-
olivenolie1 spsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portioner
Białko
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
18.4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen