Urządzenia i Akcesoria
德式香腸蛋黃燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
培根片 切丁40 克
-
奶油30 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
牛奶100 克
-
雞高湯150 克
-
法蘭克福香腸 切塊(約1公分)60 克
-
蛋黃2 顆
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
帕瑪森起司 依個人喜好添加10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.5 g
Kalorie
2412.5 kJ /
577.5 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
49.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan