Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta dulce de fasole azuki
- 150 g fasole azuki, uscată, înmuiată timp de 4-24 ore
- 850 g apă
- 50 g zahăr brun
Tortul de orez
- 100 g făină de orez (vezi recomandarea)
- 125 g făină de orez glutinos
- 60 g zahăr pudră
- 75 g lapte
- 15 g fructe deshidratate (ex. stafide, caise, piersici), tăiate bucățele
- 1000 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1318 kJ / 314 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.3 g
Alternatywne przepisy
Salată de quinoa cu legume crocante
30 min
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Far breton cu prune uscate
2 Std.
Chec cu lămâie la aburi
2h 20min
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Brak ocen
Țestoasă crocantă cu ciocolată albă
3h 25min
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Farfalle cu sparanghel, pancetta și șofran
35 min
Miel de Paște cu migdale
2 godz. 45 min
Supă de sfeclă cu găluști de verdeață
1h 10min
Ghiveci cu tofu
30 min
Prăjitură răsturnată de turtă dulce cu pere
1 Std.