Urządzenia i Akcesoria
Tort de orez cu pastă dulce de fasole azuki
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porții
Składniki
Pasta dulce de fasole azuki
-
fasole azuki, uscată înmuiată timp de 4-24 ore150 g
-
apă850 g
-
zahăr brun50 g
Tortul de orez
-
făină de orez (vezi recomandarea)100 g
-
făină de orez glutinos125 g
-
zahăr pudră60 g
-
lapte75 g
-
fructe deshidratate (ex. stafide, caise, piersici), tăiate bucățele15 g
-
apă1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porție
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brunch spaniol
Brak ocen
Brunch italian
Brak ocen
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Struffoli (Italia)
1 godz. 10 min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Înghețată cu zabaione
10 godz. 20 min
Spată rulată de miel, la cuptor
2 godz. 30 min
Praz gratinat cu sos béchamel
1 godz. 15 min
Bavareză cu alune de pădure
6 godz. 40 min
Dim sum „Shao mai”
2 godz.
Bolul-curcubeu
1 godz. 20 min
Supă de năut cu spanac
40 min