Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi

Colțunași cu varză și carne de porc, la aburi

4.3 20 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 bucăți

Składniki

Aluatul pentru colțunași
  • ulei vegetal plus pentru uns
    1 lingură
  • apă plus 10 g dacă este nevoie
    150 g
  • făină plus pentru pudrat suprafața de lucru
    300 g
  • sare
    ¼ linguriță
Umplutura și colțunașii
  • frunze de varză albă tăiate bucăți
    400 g
  • sare
    1 ½ linguriță
  • carne tocată de porc
    350 g
  • apă
    530 g
  • sos de soia
    20 g
  • vin de orez
    10 g
    10 g sake
  • zahăr
    ½ linguriță
  • piper măcinat
    ½ linguriță
  • ulei de susan, virgin (15 g)
    1 lingură

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 bucată

Białko 3 g
Kalorie 318 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...