Urządzenia i Akcesoria
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
6 porties
Składniki
Zoete azukiboonpasta
-
gedroogde azukibonen geweekt gedurende 4-24 uur150 g
-
water850 g
-
bruine suiker50 g
Rijstcake
-
rijstmeel (zie tips)100 g
-
125 g bloem van kleefrijstrijstmeel125 g
-
bloemsuiker60 g
-
melk75 g
-
gedroogd fruit (bv. rozijnen, abrikozen, perziken), in kleine stukken15 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
1318 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Brak ocen
Matzeballen
Brak ocen
Zoetzure dhal
Brak ocen
Maanzaad-mayonaise
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Linzensoep met spinazie
50 min