Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem

Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem

4.0 2 rating
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porce

Składniki

Těsto na flammkuchen
  • 230 gramů hladké mouky plus extra pro vysypání
  • 30 gramů olivového oleje
  • 120 gramů vody
  • ½ čajové lžičky soli
Citrónový olej a obloha
  • 40 gramů olivového oleje
  • 2 polévkové lžíce čerstvé meduňky plus extra pro servírování
  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
  • 1 čajová lžička citrónové kůry, strouhané
  • 500 gramů vody
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 500 gramů zeleného chřestu odříznuté dřevnaté konce a nakrájené podélně na proužky
  • 200 gramů crème fraîche
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 4 - 8 plátků sušené šunky dle chuti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 13 g
Kalorie 2293 kJ / 548 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...