Urządzenia i Akcesoria
藜麦布丁佐覆盆莓酱
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
覆盆莓酱
-
300 克 冷冻覆盆子, ,需先解冻覆盆子300 克
-
糖 依个人口味调整100 - 150 克
-
柠檬汁30 克
-
黄油 抹油用
藜麦布丁
-
橙汁 新鲜现挤(需约4-5颗柳橙)300 克
-
椰奶 新鲜或罐装300 克
-
去核椰枣50 克
-
¼ - ½ 茶匙 小豆蔻粉肉桂粉 依个人口味调整½ 茶匙
-
藜麦(印加麦)160 克
-
½ 茶匙 天然香草精香草豆荚½ 条
-
熟香蕉 (约100克),切片1 条
-
水500 克
-
综合新鲜莓果50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
1599 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny