藜麦布丁佐覆盆莓酱

藜麦布丁佐覆盆莓酱

4.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份

Składniki

覆盆莓酱
  • 覆盆子
    300 克
    300 克 冷冻覆盆子, ,需先解冻
  • 依个人口味调整
    100 - 150 克
  • 柠檬汁
    30 克
  • 黄油 抹油用
藜麦布丁
  • 橙汁 新鲜现挤(需约4-5颗柳橙)
    300 克
  • 椰奶 新鲜或罐装
    300 克
  • 去核椰枣
    50 克
  • 肉桂粉 依个人口味调整
    ½ 茶匙
    ¼ - ½ 茶匙 小豆蔻粉
  • 藜麦(印加麦)
    160 克
  • 香草豆荚
    ½ 条
    ½ 茶匙 天然香草精
  • 熟香蕉 (约100克),切片
    1 条
  • 500 克
  • 综合新鲜莓果
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6 g
Kalorie 1599 kJ / 382 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...