Urządzenia i Akcesoria
蒸洋梨佐巧克力豆蔻酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水400 克
-
新疆梨 (约3-4颗),去皮、对半切、去核300 - 400 克
-
黑巧克力(含50%可可脂) 切块(约2-3厘米)100 克
-
稀奶油100 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
小豆蔻粉1 ½ 茶匙
-
50 克 原味开心果果仁, ,烤过杏仁碎片 烤过50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
1480 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蒸滋味,轻松享
72 Przepisy
Chiny
Chiny