蒸洋梨佐巧克力豆蔻酱

蒸洋梨佐巧克力豆蔻酱

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 400 克
  • 新疆梨 (约3-4颗),去皮、对半切、去核
    300 - 400 克
  • 黑巧克力(含50%可可脂) 切块(约2-3厘米)
    100 克
  • 稀奶油
    100 克
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 小豆蔻粉
    1 ½ 茶匙
  • 杏仁碎片 烤过
    50 克
    50 克 原味开心果果仁, ,烤过

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 1480 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...