苹果佐苹果酒沙巴翁酱

苹果佐苹果酒沙巴翁酱

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

蒸苹果
  • 任何品种苹果 (每颗约150克),带皮或去皮皆可
    4 颗
  • 柠檬汁 (25克)
    2 - 3 汤匙
  • 500 克
苹果酒沙巴翁酱
  • 50 克
  • 1 颗
  • 蛋黄
    3 颗
  • 干苹果酒
    160 克
  • 肉桂糖 撒粉用
    2 茶匙
    1 茶匙 肉桂粉, ,撒粉用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 969 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...