Urządzenia i Akcesoria
榴莲酥
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 个
Składniki
油芯
-
低筋面粉185 克
-
猪油100 克
水皮
-
低筋面粉245 克
-
高筋面粉55 克
-
猪油85 克
-
水135 克
组合
-
榴莲果肉 压成泥500 克
-
蛋液 适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
0.7 g
Kalorie
629 kJ /
150 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny