榴莲酥

榴莲酥

4.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 个

Składniki

油芯
  • 低筋面粉
    185 克
  • 猪油
    100 克
水皮
  • 低筋面粉
    245 克
  • 高筋面粉
    55 克
  • 猪油
    85 克
  • 135 克
组合
  • 榴莲果肉 压成泥
    500 克
  • 蛋液 适量

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 个

Białko 0.7 g
Kalorie 629 kJ / 150 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...