Urządzenia i Akcesoria
经典柠檬挞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 个
Składniki
挞皮
-
糖粉125 克
-
黄油 室温软化,切块185 克
-
蛋2 颗
-
低筋面粉330 克
-
杏仁粉30 克
内馅
-
柠檬汁125 克
-
橙汁125 克
-
糖340 克
-
黄油 室温软化,切块225 克
-
吉利丁片 用冰水泡软后沥干水分4 片
-
蛋 选用高品质6 颗
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
18.3 g
Kalorie
7813 kJ /
1867 kcal
Tłuszcz
113.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
193.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny